Terror a la xarxa I: el noi que vivia tancat en una habitació


Autor: Antonio Lozano i Álvaro Colomer
Editorial: Edebè
Col·lecció: Terror a la xarxa

Hola, em dic Nerea i t’escric perquè el meu germà ha desaparegut. He trobat el teu nom entre una sèrie de persones que tenia agregada ‘L’Ombra’ com a amic. L’últim que va fer el meu germà abans de deixar de donar senyals de vida va ser agregar aquesta ‘Ombra’ a la seva llista d’amics. Si no m’equivoco, tots els qui la van agregar romanen inactius. Llevat de tu. Si et plau, posa’t en contacte amb mi urgentment. Estic una mica espantada. Moltes gràcies.


http://www.edebe.com/publicaciones-generales/img/cast/830732.pdf

2 comentaris:

  1. Hola, sóc un alumne del col·legi Claver de Lleida. No m’ha agradat el llibre Terror en la Xarxa ja que ha estat feixuc, trobo que aquest llibre es irreal ja que la xarxa ben utilitzada pot ser una eina molt útil, ja que conté moltes eines útils com ara les xarxes socials ja que t’ajuda a trobar amics que no coneixies, o conversar amb amics o familiars d’altres llocs .

    ResponElimina
  2. Hola soc una alumna de 2n d'ESO del col·legi Claver és un llibre intrigant, que et fa veure moltes coses sobre la red que tu no tens en compte i les seves conseqüencies.

    ResponElimina