Alexandra i les set proves



Autor: Roberto Santiago i Angela Armero
Editorial: Edebe

El meu nom és Alexandra, tinc onze anys, i m’estaré tancada una setmana a la meva escola. Sense professors. Sense pares. Només nois i noies del meu curs. No sé com sonarà, dit així. Però tot el que explicaré aquí és veritat.
La meva escola es diu Armando Muñoz Vaca, que pel que he vist va ser un pioner del segle XV. Jo no sóc pionera. Només sóc una nena normal i corrent a la qual li agraden els videojocs. Hi ha una cosa que encara no he explicat. La meva escola és famosa per una sola raó: perquè hi va estudiar fa molts anys Alfonso Giménez Dom. Hi havia una foto seva al vestíbul d’entrada. Tothom sap que la companyia Dom Industries és l’empresa multinacional de videojocs més important del món. I ara el senyor Dom havia tornat a l’escola. Amb una proposta revolucionària: «No jugareu a un videojoc. Sereu els protagonistes d’un videojoc.


http://www.edebe.com/publicaciones-generales/img/cast/830710.pdf

2 comentaris:

  1. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè de vegades pot ser molt imprevisible i altres vegades molt previsible, amb un capítol pot canviar tota l'historia.

    ResponElimina
  2. Alexandra Gallego Saumench26 de gener del 2016, a les 6:57

    A mi especialment em va cridar la atenció aquest llibre per com es titula, jo le trobat molt interessant perquè te que supera reptes/ proves que per ella suposen un esforç i sacrifici, lo que no ma agradat gaires és que en un Capitol pot canvia tota la historia anterior.

    ResponElimina