Girl Online: Una chica en Nueva York

Autor: Zoe Sugg
Editorial: Montena

Penny tiene un secreto. Con el nombre de Girl Online, tiene un blog donde escribe lo que piensa sobre la amistad, los dramas de instituto, los chicos, su familia... y, últimamente, también sobre las crisis de ansiedad que han empezado a fastidiarle la vida. Cuando la cosa amenaza con ponerse fea, sus padres deciden enviarla a Nueva York para que cambie de aires. Allí conoce a Noah, un guitarrista tremendamente guapo del que no puede evitar quedarse pillada. Penny se está enamorando. Y, por supuesto, lo cuenta todo en su blog. Lo que no sabe Penny es que Noah también tiene un secreto.

3 comentaris:

  1. Aquest llibre m'ha encantat, una història d'amor sobtada i un viatge fantàstic que tots voldríem viure!! El recomano a tots aquells amants de les novel·les romàntiques!!!

    ResponElimina
  2. Sóc una alumna de segon d'eso A del col·legi Claver Raimat, aquest llibre és molt divertit i apasionant fet per a les persones a les que els hi agraden les novel·les romàntiques i de gènere realista. Us el recomano.

    ResponElimina
  3. Hola, sóc una alumna de 2n d'Eso. Si t'agraden les novel·les romàntiques i on la trama dóna moltes voltes aquesta novel·la és ideal! És una novel·la amb la que sempre tindràs ganes de seguir llegint i saber el que passa. El recomano 100%.

    ResponElimina